Geplaatst op

Vota stopt met spreekuur

VOTA houdt wekelijks spreekuur in het Evertshuis aan de Julianastraat 4 te Bodegraven. Het doel van het spreekuur was om nieuwe bezoekers op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te bieden om zich als cliënt aan te melden.

Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om per 1 september het VOTA-spreekuur te beëindigen. De voornaamste redenen hiervoor zijn het beperkte aantal nieuwe bezoekers en de kosten-batenanalyse. We hebben geconstateerd dat het spreekuur niet langer effectief is in het bereiken van nieuwe cliënten en het vervullen van onze doelstellingen.

We willen u echter geruststellen door te vermelden dat wij de afgelopen jaren hebben kunnen constateren dat cliënten ons geheel buiten het spreekuur om weten te vinden voor de hulp en ondersteuning die zij nodig hebben. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat cliënten in ons stellen en willen u verzekeren dat wij onze diensten blijven aanbieden op de gebruikelijke manieren, meestal bij cliënten thuis. Zo nodig kan gebruik worden gemaakt van de Huizen van Alles.

Voor meer informatie:

Alvin Riley
Secretaris Stichting VOTA
E secretaris@votad.nl